Είσοδος Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα
PDF Εκτύπωση E-mail
Ευρετήριο Άρθρου
Volley
Ακαδημίες
Κορασίδες
Πανκορασίδες
neanides
Γυναικών
team
history
Όλες οι Σελίδες

Βόλεϋ γυναικών, Σ.Α. Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - Διοίκηση και τεχνικό team

 

Προπονητής γυναικείου τμήματος-τμημάτων Μίνι Κέντρο: Μπελουμπέκωβ Άρμεν


Προπονητής κορασίδων-παγκορασίδων-μίνι και συνεργάτης στο γυναικείο τμήμα: Δημητριάδης Γιώργος

Ο Γιώργος Δημητριάδης είναι γεννημένος στην Έδεσσα. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής (MSc) με ειδικότητα πετοσφαίριση. Υπήρξε αθλητής πετοσφαίρισης στον Γ.Α.Σ Έδεσσας την περίοδο 1980-1987.

Την περίοδο 2000-2004 διετέλεσε προπονητής στην ΑΣΚ Λαγκαδά σε όλα τα τμήματα πετοσφαίρισης, την περίοδο 2004-2007 προπονητής στην Γ.Ε.Ιεράπετρας Κρήτης και την σεζόν 2007-2008 προπονητής στον Α.Ο ΛΑΤΟ Αγίου Νικολάου Κρήτης. Ανάμεσα στις διακρίσεις του ως προπονητής συγκαταλέγονται η συμμετοχή του στα ημιτελικά του κυπέλλου Κρήτης με την Γ.Ε.Ι (2007), στους προημιτελικούς του πρωταθλήματος κορασίδων Κρήτης με τον Α.Ο ΛΑΤΟ (2008), η τρίτη πανελλήνια νίκη με την ανδρική ομάδα της Σ.Σ.Α.Σ καθώς και η πρώτη πανελλήνια νίκη με την γυναικεία ομάδα της Σ.Σ.Α.Σ στο πρωτάθλημα στρατιωτικών σχολών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2010 διτέλεσε προπονητής στα τμήματα Μίνι του Σ.Α Πειραματικού Σχολείου και την περίοδο 2011-2012 ήταν ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων (παγκορασίδων, κορασίδων, γυναικών) και προπονητής - σύμβουλος στο τμήμα μίνι. Την περίοδο 2011-2012 οδήγησε το γυναικείο τμήμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' τοπικής κατηγορίας της Ε.Πε.Σ.Θ και στην άνοδο στη Β' Τοπική Κατηγορία.

 

Προπονήτρια Τμημάτων Μίνι Καλαμαριά: Κουτσιανικούλη Μαρία

Η Μαρία είναι γεννημένη στη Λάρισα και είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ)με ειδικότητα πετοσφαίριση. Έχει αγωνιστεί σε μικρή ηλικία στον Φιλαθλητικό Λάρισας και από τον Φεβρούαριο του 2012 αποτελεί μέλος της ομάδας μας. Επιπλέον, την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 είναι αθλη΄τρια και του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας.

Υπεύθυνος τμήματος πετοσφαίρισης, έφορος κορασίδων-παγκορασίδων-μίνι: Δημόπουλος Ευάγγελος

Ο Βαγγέλης Δημόπουλος είναι γεννημένος στις 7/4/1984 και είναι απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου του Α.Π.Θ το 2002. Ο Βαγγέλης είναι γενικός γραμματέας του Δ.Σ του Σ.Α.Π.Σ.Π.Θ από το 2012 και μέλος του Δ.Σ από το 2008. Την περίοδο 2010-2011 ήταν έφορος της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης του συλλόγου που αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία και των υπολοίπων τμημάτων. Ο Βαγγέλης είναι οικονομολόγος και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 2010 είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Διοίκηση Υπηρεσιών (Msc) με κατεύθυνση το Μάνατζμεντ και το Μάρκετινγκ Αθλητικών Οργανισμών και Σωματείων. Επιπλεόν, από τον Οκτώβριο του 2012 είναι μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Ε.ΣΘ και πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης του Beach Volley. Η αγάπη του για το σχολείο εκφράζεται καθημερινά μέσω του Συλλόγου Αποφοίτων που αποτελεί προέκταση του.

 

Έφορος γυναικείας ομάδας: Συναδάκης Άγγελος

Ο Άγγελος Συναδάκης είναι γεννημένος στις 23 Ιουνίου 1985 και από το καλοκαίρι του 2011 αποτελεί τον έφορο της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης του Σ.Α. Πειραματικού. Ο Συναδάκης Άγγελος είναι απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου Π.Σ.Π.Θ. και ασχολείται με τον σύλλογο από το 2003. Από το 2012 διατελεί ειδικός γραμματέας του συλλόγου ενώ διετέλεσε β'αντιπρόεδρος  την περίοδο 2010-2012 και μέλος του Δ.Σ από το 2003.

Ο Άγγελος είναι πτυχιούχος Μαθηματικός (από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο) και μεταπτυχιακός φοιτητής στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Επίσης, είναι ιδρυτής της εταιρίας Websthetics η οποία ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου.


Έφορος Γυναικείου τμήματος
: Αγοραστός Λάζαρος